2011-10-20

Önsketävling

Tänkte dra i gång en liten tävling här på bloggen.

Det du ska göra är att skriva en kommentar om hur ditt drömsmycke ser ut & motivera varför just du skulle vilja vinna ditt drömsmycke.

Bästa kommentar/motivering vinner sitt drömsmycke, tillverkat av Helenas smycken.
Tävlingen pågår till den 3/11 kl. 18:00

5 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja ha en halskedja med en hjärta där det står mitt och min mans namn på,och från den hänger det rosa ängel som min underbara dotter.
    det ska gör mig glad och fint!

    mail:he-jasmine@163.com

    SvaraRadera
  2. Skulle önska ett kort smycke med Flätad smal rem & ett ♥ som hänge...
    Motivering...
    Jag skulle dölja min magra hals med ett vackert designat smycke ~Ett minne för livet~

    /Kram Kram

    SvaraRadera
  3. Jag skulle villja ha ett halsband med en berlock med plats för 4 namn, de tre barn jag har nui och sedan för det som kommer. Ett gammeldags smycke, med en äldre stil av en stor berlock. Lite i stil med barocken :)

    Kram Penny :D

    SvaraRadera
  4. Mitt drömsmycke (hänge) ser ut som ett hjärta men har en ros graverad i sig. Jag har sett det någonstans men det är många, många år sedan. Jag hade gärna velat haft ett sånt att ge till min älskade man för allt han gör för oss (mig och barnen).

    Jag vet inte om det är möjligt för dig att göra ett sådant smycke men drömmen hade varit attf å överlämna det på Fars dag. Gissa om han skulle bli glad!

    Jag vill vinna för att det vore en helt fantastisk gåva att ge min älskade man. Vi blev ju man och hustru i augusti samt att vi har våra underbara barn tillsammans. Han är värd det helt enkelt :-) Sen är du nog den enda som skulle kunna ordna ett sånt smycket ;-)

    SvaraRadera
  5. Jag skulle vilja ha ett smycke med fyra graverbara stavar på. Varav det på tre ska stå mitt och mina två bröders namn och på baksidan min sons namn och på ena broderns namn samt den "tomma" hans döttrars namn. På den "tomma" hade jag önskat mig ett hjärta eller något :). Mellanbrodern har inga barn ännu så hans stav hade fått vara tom på baksidan tills den dagen kommer.
    Det hade vart den bästa gåven jag kan tänka mig till våran älskade mamma som ställer upp i vått och torrt för oss alla. Hon lovar aldrig något hon inte kan hålla och hon är inte partisk utan ställde upp för min svägerska när det var tufft mellan henne och min bror förra året, natt som dag. Min sons pappa är sällan här men mamma ger allt hon kan av sin tid och kärlek så han saknar inget i världen.

    Ett smycke till henne, som tack för att vi har henne. Det hade vart nåt <3

    Mvh Camilla

    SvaraRadera